Mijn naam is Ivonne Heffty,

Verzorging is mij met de paplepel ingegoten. Het kan ook niet anders met een moeder die de scepter zwaaide in een parfumerie, waar oog voor detail en perfectie werd nagestreefd.

Waar make-up begon als speelgoed werd make-up al snel mijn passie! Tijdens diverse werkzaamheden o.a. in de Human Resources, vestigingsmanager van een uitzendbureau en in mijn eigen bedrijf als medisch pedicure heb ik ervaren dat onder anderen een goed verzorgd uiterlijk een positieve eerste indruk en sterke presentatie ondersteunt.

Waar mijn passie mijn beroep werd!

Van betekenis kunnen en mogen zijn loopt als een rode draad door mijn (werk) leven. Zodra iemand met een lach op zijn gezicht de deur uitloopt weet ik dat ik het goed gedaan heb. Een grotere dank bestaat er niet. Dat is waar ik het voor doe! En waarom zou ik mijn passie make-up hier niet kunnen toepassen? Dat is wat ik gedaan heb. Make-up voor iedereen! Iedereen die behoefte heeft om zich mooi, goed of beter, meer zelf verzekerd te voelen door er verzorgd uit te zien.

Een speciale plaats in mijn hart heeft de medische groep. Mensen die speciale behoeften hebben om te leren hoe ze make-up kunnen toepassen of een bepaalde levensfase willen vast leggen (bijvoorbeeld voor en na) in combinatie met een fotograaf of een intense periode willen afsluiten.

Wat kan en mag je verwachten?

Van mij kun je altijd verwachten dat ik energiek en creatief ben in mijn aanpak door vol met empathie naar jouw verhaal en wensen te luisteren. Ik ben niet bang om out of the box te denken waarbij ik adviseer en aan de slag ga om voor jou, samen met jou, het passende uiterlijk te creëren.

Natuurlijk kun je bellen met vragen en/of ideeën zodat het compleet maatwerk wordt. Helemaal door jou voor jou!
Maar je kunt ook een bericht achterlaten, dan bel of mail ik je zo snel mogelijk terug. 

Hartelijke groet,
Ivonne Heffty

Essential Make-up

Essential Professional Make-up is een prachtige make-up lijn uit Rome met alles wat de professionele moderne mens zich kan wensen. Essential Professional Make-up is een huidverzorgende anti-verouderings make-up lijn met bijzondere ingrediënten. De Make-up is parabenen vrij, mineraal olie vrij, lanoline, paraffine en veelal parfum vrij en niet op dieren getest.

Alle producten zijn gemaakt met respect voor het milieu en vakmanschap die je van Italiaanse makelaardij mag verwachten. Van natuurlijke, prachtige klassieke kleuren tot trendy, fashionable kleuren in luxueuze elegante verpakkingen.

Een eerlijk, prachtig merk om te gebruiken!

Telefoonnummer: 06-82428030 

E-mail: visagie@ivonneheffty.nl

Persoonlijke Visagie, workshop visagie, werkgerichte visagie, medische visagie, coachingstraject visagie.