Herken je dit?

Je verjaardag is alweer even voorbij, het wordt tijd dat je die gekregen cadeaubon eindelijk eens gaat inwisselen. Zaterdag is er tijd om eindelijk de stad in te gaan. En die cadeaubon, die neem je mee. Bij binnenkomst in de parfumerie komen allerlei geuren je tegemoet. Je neus ruikt ze allemaal. 

Jee, wat een keus! 

Al die merken, parfums, make-up en crèmes maar ook al die kleuren. Best overweldigend zo’n winkel. Door de drukte binnen wil je eigenlijk weer naar buiten waardoor je geneigd bent snel iets te kopen dat je al kent. Je hebt echt geen zin in gedoe en in keuze stress al helemaal niet.

En toch…toch zou je stiekem wel eens iets anders willen proberen.
De verkoopster trekt je over streep en helpt je op weg richting andere keuzes.
Je gaat die nieuwe make-up gebruiken, een merk dat je nog niet kent.
En bij het afrekenen krijg je ook nog wat make-up proefmonsters mee. Het advies dat bij de proefmonsters hoort, tja die kreeg je niet mee.

Waar brengt dit verhaal je nou naar toe?

Het brengt je naar mij waar je passie voor visagie vindt.
Waar je het fijne van visagie kan ontdekken doordat ik bijvoorbeeld sterke punten in je gelaat naar voren haal. Maar het kan ook zijn dat je juist een accentpunt wil veranderen zodat het niet meer op valt. Ik heb hier mijn vak van gemaakt.

Met empathie luister ik naar jouw verhaal en wensen om te begrijpen wat voor jou belangrijk is. Dat zet ik om in visagie waarbij het gewenste accent tot uiting komt. Of het misschien juist niet laten opvallen, wat een echte kunst is. Ik vind dat dit alles naar tevredenheid moet zijn want het gaat om jou!

Het is belangrijk voor mij om te weten wat jouw wensen zijn.
Daarom is het goed om eerst een kennismakingsgesprek of telefoonafspraak te plannen.

Telefoonnummer: 06-82428030 

E-mail: visagie@ivonneheffty.nl

Persoonlijke Visagie, workshop visagie, werkgerichte visagie, medische visagie, coachingstraject visagie.