Een creatieve en gezellige workshop waar je veel van leert

Leren op de juiste manier gebruik te maken van make-up, waarom zouden we dit niet met elkaar doen? Ik wil je graag meenemen in de wereld van mijn make-up workshop die ik je geef in de vorm van een groep, teambuilding, als afdeling, met collega’s of bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen. Een combinatie van gezelligheid en creativiteit, waar je vooral veel van leert.

Hoe ziet de workshop eruit?

In deze workshop behandelen we de ins en outs van professionele visagie. We nemen producten onder de loep: welke zijn er op de markt en hoe worden deze producten gebruikt? We kijken ook naar kleuren: welke kleuren passen bijvoorbeeld bij je? Wat kun je mooi accentueren, of juist camoufleren? Alle vragen en onderwerpen komen aan bod, uiteraard staat gezelligheid voorop. Dit alles vindt plaats op een leuke, informatie en interactieve manier: we gaan individueel maar ook met elkaar aan de slag.

Wat kan ik als professioneel visagiste voor je betekenen?

Ik werk met twee aandachtspunten tijdens de workshop.

  • Je zelfvertrouwen verbeteren
    Leer hoe je in korte tijd een verzorgd, fris en natuurlijk uiterlijk creëert, waardoor je meer zelfvertrouwen en uitstraling voor jezelf presenteert. Leer ook de juiste kleuren te gebruiken. Camoufleer oneffenheden en accentueer de sterke punten.
  • Feestelijke gelegenheden
    Leer hoe je er, zonder te overdrijven, mooi, stralend en feestelijk uit kunt zien. Je kunt dit eventueel aanpassen aan het desbetreffende thema.


Lijkt het je leuk om als (bedrijfs)groep een make-up workshop te volgen?
Graag maak ik kennis met je! Jullie!

Hartelijke groet, 
Ivonne Heffty 

Telefoonnummer: 06-82428030 

E-mail: visagie@ivonneheffty.nl

Persoonlijke Visagie, workshop visagie, werkgerichte visagie, medische visagie, coachingstraject visagie.